30. november 2023
Dejan. Lovren 111

Dejan Lovren var linket bort fra Liverpool i sommer etter å ha innsett at han ikke er mer enn fjerdevalg i Liverpool denne sesongen – bak spillere som Virgil van Dijk, Joel Matip og Joe Gomez.

Det var lenge spekulasjoner rundt en overgang til AS Roma, og det var lenge forhandlinger der – men at Liverpool trakk seg fra forhandlingene da Roma til slutt bare ønsket et lån for en lav pris.
PS! Roma endte til slutt opp med å låne Chris Smalling fra Manchester United istedenfor….

Jürgen Klopp lovet han ingenting kommende sesong, annet enn at han trengte han denne sesongen – og da vinduet stengte utfordret han Lovren til å kjempe for å tilvinne seg en plass i laget kommende sesong. Sesongen er lang, og det vil komme kamper (Carabao Cup, FA-cup) hvor Lovren vil være en naturlig avløser for Virgil van Dijk – og god rutine rundt det som er ventet å være relativt unge og lovende sammensatte lag.

Det er ventet at Liverpool vil satse 100% på Premier League og Champions League igjen denne sesongen – og bruke stallen godt i de øvrige hjemlige cupene bl.a + man vet aldri hva skader som måtte komme. Både Joel Matip og Joe Gomez har hatt sine skadeproblemer, og det vet Klopp meget vel. I tillegg har Liverpool Ki-jana Hoever i bakhånd – så Liverpool er uansett godt rustet på stopperplass denne sesongen…

– Jeg jeg meg veldig fornøyd, for hele tiden har jeg følt at LFC har stått ved meg, og det respekterer jeg høyt. Klopp sa til meg: «Hør, kompis, du er en spiller i toppklasse, og jeg vil ikke la deg gå på lån. Vi trenger deg». Jeg ønsket å dra, men det skjedde ikke. Jeg ble fortalt at Liverpool trengte meg, og det aksepterer jeg, sier han.
Liverpool.no

Lovren er forøvrig en meget populær spiller innad i gruppen – og «bestis» med Mohammed Salah bl.a – så kanskje like greit å beholde ham bare av den grunn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *