18. juli 2024
Gettyimages 963258488. 01

Mohamed Salah skadet seg i forrige helgs kamp mot Leicester, men Liverpool virker ikke for stresset i forhold til at han skal rekke kampen mot Manchester United neste helg.

Liverpool har gitt Salah fri noen dager, og reiste til Abu Dhabi på mandag for å motta prisen GQ Middle East Man of The Year award.

Salah skal ha pådratt seg mindre skade på leddbånd i ankelen etter taklingen fra Leicester’s Choudhury i helgen, men avsløringene at Salah har fått fri fra behandling til å reise for å hente en premie i midtøsten – kan tyde på at Liverpool har et nokså avslappet forhold til å få Salah friskmeldt til neste helgs storkamp på Old Trafford.

Kampen mot United kan gjøre at Liverpool tangerer Premier League rekorden til Manchester City i antall kamper vunnet sammenhengende (18), men kan også i følge venkelte medier blir svært avgjørende for Ole Gunnar Solskjær sin videre managerkarriere hos de røde djevlene. Laget ligger hele 15 poeng bak Liverpool etter 8 kamper, og et eventuelt stort nederlag for Liverpool kan fort bli meget utslagsgivende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *