18. juli 2024
Thumb 110047 default news size 51

Liverpool starter sesongen 20/21 hjemme på Anfield mot Leeds til helgen – første gangen på lenge at vi skal spille mot Leeds i Premier League.
Vi er på vei inn i en sesong som ligger an til å bli rekordjevn med kamper kommende tettere enn noen gang grunnet Korona pandemien som nå blusser opp igjen over alt.

Laget har hatt store utfordringer defensivt så langt i pre-season med innslupne mål i nesten alle kampene. Felles for de alle er at de har virket i overkant lett å komme til sjanser mot Liverpool. Vi har virket veldig rufsete på midten (spesielt Fabinho har et godt stykke igjen til fjorårsformen). Er fraværet av Jordan Henderson så avgjørende, og vil et offensivt og spennende Leeds skapte store utfordringer for Liverpool i lørdag kl. 18.30.

Vi håper Liverpool denne gangen møter opp i 1.omgang, og ikke slipper inn først igjen. Vi har sluppet inn ett og to mål i alle kampene i preseason (utenom Stuttgart) før vi har våknet – og det har vi ikke råd til mot et heltent Leeds på Anfield til helgen, om den ubeseirede hjemmestatistikken i Premier League skal holdes i hevd.

Vi gleder oss uansett 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *