30. november 2023
5605 premier league liverpool vs crystal palace1

Liverpool avslutter sesongen 20/21 hjemme mot Crystal Palace på søndag – og vil med seier etter alle solemerker ende på 3., eller 4.plass – og sikre seg Champions League neste sesong. Uavgjort kan også holde, men da er vi avhengig av at Leicester ikke vinner hjemme mot Tottenham i sin siste kamp.

Liverpool er på 66 poeng, á poeng med Leicester – men 4 plussmål mere – så scenarioet med Liverpool & Leicester seier – så må altså Leicester vinne da med 4 flere mål enn Liverpool gjør søndag for å passere. Lagene har scoret like mange.

Skulle derimot Chelsea (på 3.plass nå) tape mot Aston Villa på Villa Park søndag, vil også uavgjort holde – da vi vil da ende på lik poengsum som Chelsea (67 poeng) – og ende foran på flere plussmål gjennom sesongen.

Det ligger med andre ord til rette for en svært spennende avslutning på søndag – hvor Liverpool har alt å spille for.
La oss håpe at de 10.000 som får lov å overvære kampen på Anfield – får en fantastisk og flott avslutning på sesongen. En sesong som har vært en berg-og-dalbane med følelser, skader, og skuffelser på løpende bånd. En plass i neste års Champions League så lenge ut som det var umulig å klare, men nå har vi alt i egne hender på siste dag – og hjemme på Anfield mot et Palace lag som har ingenting å spille for.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *